Uw No-Nonsense reclamestudio voor

Overtuigende en Heldere communicatie

 

Desktop publishing

Heeft u een specialist nodig op gebied van Desktop Publishing? Dan bent u bij Nooh op het juiste adres. Na 15 jaar voor een full-service bureau gewerkt te hebben kennen we bij Nooh de klappen van de zweep. Ervaring in grote en kleine producties voor business-to-business communicatie alsmede voor de retail zijn opgedaan binnen een groep professionals. We draaien onze handen niet om voor het ontwikkelen van bedrijfspresentaties, periodieken, huis-aan-huisfolders, advertorials, magazines, beurspresentaties, instore materialen, display’s, kortom alles wat gedrukt en/of geprint kan worden. Opmaak voor uw eigen organisatie of voor uw cliënten en uiteraard totale concepten van idee tot aan drukpers.


Door de ruime ervaring binnen de grafische sector is Nooh in staat om het juiste advies te geven voor welk procedé en/of digitale oplossing gekozen kan worden. Beeldbewerking, Colormanagement en het maken van Certified PDF bestanden of PDF bestanden van gelijkwaardige kwaliteit behoort tot de specialisaties van Nooh.

Optimaal gebruik maken van de voor handen zijnde mogelijkheden bij drukkerijen en digitale printprocessen leveren dan het beste resultaat voor de beste prijs.


Nooh staat ook altijd klaar als u een handje tekort komt. De Creative Suite van Adobe op grafisch gebied wordt volledig beheerst. Bij pieken binnen uw bedrijf of bij vakantieperiodes is het altijd goed te weten dat er een ervaren DTP-er klaar staat om bij te springen. Dit kan op lokatie of binnen de eigen studio van Nooh. Door het internet kunnen de lijnen toch kort gehouden worden zodat Nooh  kan zorgen voor een verlengstuk van uw eigen studio.


Voor meer informatie over de dienstverlening of kennismaking met Robert van Dijk kunt u via de “mail-knop” contact opnemen.

web

dtp