De anderhalve-meter-economie, denk jij daar ook al over na? Het kán bijna niet anders. De wereld is veranderd, sinds de Corona out break. Aanpassen is vaak een tweede natuur voor een ondernemer, dus ook nu. Maar hoe?

Er komt veel op ons af; ben jij al klaar voor het nieuwe normaal?

Hoe ga ik mijn bezoekers ontvangen? Mijn personeel de ruimte geven? Bewust worden en maken van anderhalve meter? Kortom, hoe kan ik mij voorbereiden op wat komen gaat?

Met deze vragen en de oplossingen denk ik graag met je mee. Bijvoorbeeld op het gebied van BEWEGWIJZERING, PREVENTIESCHERMEN of VLOERSTICKERS, uiteraard voorzien van de juiste informatieve teksten. En, zoals je van Nooh gewend bent, altijd persoonlijk en toegespitst op jouw onderneming.

Wil je eens van gedachte wisselen? Ik ben bereikbaar via (uiteraard) telefoon, via e-mail, maar ook via Skype, of andere digitale apps.

Alle denkbare producten waar je mee kan communiceren kunnen wij voor je personaliseren en leveren binnen een paar dagen. Wij weten als geen ander wat snel schakelen is voor een ondernemer! Een greep uit de overige ideeën….
KLIKFRAME’S – HESJES – VLOERTAPE – BEDRIJFSKLEDING – BEWEGWIJZERING – PREVENTIESCHERMEN – FLYERHOUDERS – AFZETLINT – POSTERS – ANIMATIEFILMPJES – INSTOREMATERIAAL – ENZ….

Scroll naar top